nieuws

Website voor de ‘gouden tip’

Archief

Stekelenburg Schade Onderzoek Bureau (Stekelenburg SOB) heeft een tipgeld-website in het leven geroepen: www.beloningen.nl.

Via de website worden getuigen en tipgevers aangespoord om informatie te verstrekken over zaken die op de site worden getoond. Er staan advertenties van zaken die het onderzoeksbureau in behandeling heeft.
Op abonnementsbasis kunnen opdrachtgevers zelf toegang krijgen tot de site om zo hun eigen evenementen en schades toe te voegen aan de lijst. De informatie blijft een maand op de website staan. Stekelenburg draagt zorg voor de bekendheid van de site, opdrachtgevers zorgen zelf voor plaatsing van hun schades op de site en afhandeling van eventuele tips.
In verzekeringszaken wordt gehandeld overeenkomstig de bestaande tip- en toongeldregeling. De hoogte van de beloning wordt in overleg met de opdrachtgever vastgesteld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.