nieuws

Website postenbank DAK ‘bescheiden van opzet’

Archief

De coöperatieve vereniging Dienstverlening Assurantie-Kantoren (DAK) heeft een eenvoudige website geopend. De Internet-site biedt alle basisinformatie over DAK.

De introductie van een informatieve site (www.dak.nl) komt volgens de postenbank op een goed moment. Eigen onderzoek zou hebben geleerd dat ruim 40% van de 1.082 DAK-leden actief gebruik maakt van Internet, 16% al over een eigen website beschikt, en 70% een Internet-aansluiting heeft.
De DAK geeft toe dat de site “eenvoudig en helder van opzet is” en primair is afgestemd op informatie aan niet-leden. Naast het aanvragen en versturen van een aanvraagformulier voor het lidmaatschap kent de website een tweede interactief element: het berekenen van de omslag per maand op basis van het aantal onder te brengen verzekeringspolissen. Door het opgeven van het aantal polissen (bv. 750) wordt de omslag per maand vastgesteld (= f 435).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.