nieuws

Website over beroepsziekten gelanceerd

Archief

Tijdens de vandaag in Rotterdam gehouden manifestatie ‘Veilig bouwen’ is een website gelanceerd die verzekeraars, werkgevers en werknemers inzicht geeft in de beroepsrisico’s waar alle sectoren in het bedrijfsleven mee te maken hebben

De site www.beroepsziekten.nl, een initiatief van het Verbond van Verzekeraars, bevat informatie over in totaal 125 sectoren en 500 beroepen. De site, die in samenwerking met TNO Arbeid en het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten (NCvB) is ontwikkeld, stelt verzekeraars in staat om tot een betere risicocalculatie te komen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.