nieuws

WAZ en 1 november

Archief

WAZ en 1 november

Het ministerie van Sociale Zaken gaat in dagbladen en vakbladen advertenties plaatsen. Daarin worden ondernemers erop gewezen, dat zij tot 1 november de tijd hebben om een vervangende verzekering te regelen voor de WAZ, de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen die op 1 juli is afgeschaft.
Workshops Delta Lloyd
Delta Lloyd gaat de workshops ‘Zorg en Inkomen’ herhalen. Behalve de geplande workshops op 9 en 11 november (Bunnik) en op 10 november (Vught) zijn er workshops op 4 november (Twello), 17 november (Groningen), 24 november (Amsterdam) en 30 november (Breda).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.