nieuws

Watson Wyatt koopt Mercer Oliver Wyman

Archief

Watson Wyatt Insurance Consulting neemt Mercer Oliver Wyman’s Actuariële Adviespraktijk over van Mercer Management Consulting (onderdeel van Marsh & McLennan). In Amstelveen werken momenteel veertien consultants voor Watson Wyatt, onder leiding van Ad Kok. In dezelfde plaats houden 22 consultants van Mercer Oliver Wyman kantoor, onder leiding van Jeroen Breen, Egbert Kromme en Harm Blaak.

“Hiermee positioneert Watson Wyatt zich als de toonaangevende en onafhankelijke speler in Nederland,” zegt Philip Brook, internationaal manager van de adviespraktijk voor verzekeraars en financiële instellingen binnen Watson Wyatt. “Dit is een belangrijke gebeurtenis voor ons, omdat het ons uitstekende mogelijkheden geeft om passende actuariële adviesdiensten aan te bieden aan multinationale verzekeringsinstellingen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.