nieuws

Wagner & Partners kiest voor ‘Finion’

Archief

Wagner & Partners is bezig met de lancering van een nieuwe franchiseketen onder de naam Finion Adviesgroep. Deze keten, die zich toelegt op persoonlijke financiële planning, kent voorlopig vestigingen in Eindhoven, Helmond en Tilburg, alle op het adres van een Wagner & Partners-filiaal. Finion Adviesgroep kan overigens nog niet operationeel zijn, omdat nog niet alle formaliteiten, zoals SER-inschrijving, in kannen en kruiken zijn. Heinz Wagner was gisteren niet bereikbaar voor een toelichting.

De keuze voor de naam Finion is verrassend. In oktober 2000 nam Paul Schoo het initiatief voor een keten onder deze naam, die ging werken met verzekeringsabonnementen in ruil voor retourprovisie. Omdat het initiatief niet voldoende van de grond kwam, werd deze Finion in het najaar van 2001 alweer opgeheven. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.