nieuws

‘Wacht met switchen van zorgverzekeraar’

Archief

De Consumentenbond roept burgers op om nog niet te veranderen van zorgverzekeraar, wat de meesten deze maand nog kunnen doen

Volgende week woensdag worden de uitkomsten gepubliceerd van een grootschalig onderzoek naar ziekenfondsen en particuliere ziektekosten­verzekeringen. Een dure ziektekostenverzekering hoeft helemaal niet beter te zijn dan een goedkope, aldus de bond, die het onderzoek verrichtte in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid en in samenwerking met de Erasmus-universiteit. Vandaag is een voorproefje gepresenteerd van de uitkomsten: via www.consumentenbond.nl kan iedereen de gratis e-mailnieuwsbrief opvragen waarin de tabel is gepubliceerd met informatie over de prestaties van ziekenfondsen. Woensdag 19 januari presenteren het ministerie van VWS, het RIVM en de Consumentenbond gezamenlijk de ‘Keuzegids Zorgverzekeringen’, waarin álle onderzoeksresultaten zijn verwerkt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.