nieuws

Waardemeter niet meer nodig bij Onbezorgd Woonpakket

Archief

Bouwfonds heeft het Onbezorgd Woonpakket gelanceerd. Een pakketpolis die opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsdekking biedt zonder waardemeter. Uitbreiding met andere verzekeringen is mogelijk.

Voor een gezinspremie van _ 22,50 per maand is schade standaard gedekt tot _ 200.000 (herbouwwaarde), _ 85.000 (inboedel) en _ 1 mln (aansprakelijkheid per gebeurtenis). Eigenaren van appartementen waarvan het appartement al elders is verzekerd, betalen _ 11 per maand.
Een hogere of lagere herbouwwaarde verzekeren dan de standaard van _ 200.000 kan ook. Hierbij heeft men de keuze uit _ 150.000 (in combinatie met _ 50.000 inboedel), _ 260.000 of maximaal _ 320.000.
Uitbreiding
Omdat Bouwfonds werkt met vaste bedragen, hoeft geen herbouwwaarde- en inboedelmeter te worden ingevuld en is de schade altijd gedekt tot het verzekerde bedrag.
Het Onbezorgd Woonpakket kan worden uitgebreid met een kostbaarheden-, rechtsbijstands-, gezinsongevallen-, doorlopende reis- en een uitvaartverzekering. Deze laatste is ook apart af te sluiten.
Risicodrager van de verzekeringen in dit pakket is Zevenwouden, met uitzondering van de uitvaartpolis: die is ondergebracht bij Monuta.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.