nieuws

Waarde-overdracht regelen op het web

Archief

Een waarde-overdracht regelen van slapende pensioenaanspraken kan sinds kort via Internet.

Aanbieder van de dienst is Pension Services uit Veldhoven, zusterbedrijf van het in 1994 opgerichte Pension Care. Op Internet (www.pensionservices.nl) presenteert het Veldhovense bedrijf zich als een landelijk werkend pensioenadviesbureau. Feitelijk leiders zijn Vladimir Koselka (37) en Henk van de Vijfeijke (38).
Zij beschikken beiden niet over een SER-inschrijving. “Daarvoor hebben we een maatschap met assurantiekantoor Van den Dungen uit Waalre”, is de uitleg van Koselka. “De productie verloopt via dat kantoor.” Pension Services adviseert volgens hem veel in opdracht van assurantiekantoren en banken, en ontvangt daarvoor beloning op uurbasis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.