nieuws

Waarde Britse inboedel net zo hoog als complete woning in 1986

Archief

De inboedel van een Brits gezin vertegenwoordigt vandaag de dag, gemiddeld een waarde van € 60

000. Dat is bijna net zo hoog als de gemiddelde waarde van een woning in Groot-Brittannië in 1986, zo blijkt uit een recent onderzoek. Volgens de onderzoekers vertoont het bedrag, dat Britten aan spullen in hun huis hebben, sinds 1970 een toename. Maar vooral de afgelopen jaren is de waarde hiervan explosief gestegen. Zij schrijven dat met name toe aan de aanschaf van nieuw, duurder meubilair, keuken en badkamers. Ook aan de tuin wordt menig pond besteed. Door de aanwezigheid van kostbare planten en bomen, vijvers, tuinmeubelen en andere tuinaccessoires loopt de waarde van een tuin al snel in de duizenden Britse ponden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.