nieuws

Waalwijks intermediair gaat samenwerken

Archief

Het Waalwijkse assurantiekantoor Van Dijk & Verhoeven en plaatsgenoot Senso Adviesgroep gaan samenwerken.

Met de samenwerking zeggen beide kantoren de continuïteit aan hun relaties en klanten te willen waarborgen. “De samenwerking zal zich vooral toespitsen op klantenbeheer en inkoop”, aldus Wim ten Hagen, mede-eigenaar van de Senso Adviesgroep. Voorlopig betreft het een samenwerking, maar Ten Hagen sluit een eventuele fusie in de toekomst niet uit. “De beide directeuren van Van Dijk & Verhoeven zijn al wat ouder. De behoefte om de continuïteit te waarborgen is dan ook vooral van hen afkomstig.”
Van Dijk & Verhoeven richt zich vooral op particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Senso Adviesgroep is vooral actief op het terrein van employee-benefits. Beide kantoren, met in totaal veertien medewerkers, behouden hun eigen identiteit en blijven vanuit de eigen locatie werken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.