nieuws

VVHN en NVGA boeken ledenwinst

Archief

Behalve de NVA en de NBVA (AM Signalen nr

42) hebben ook de Vereniging van Hypotheekadviseurs in Nederland (VVHN) en de vereniging van volmachtkantoren NVGA vorig jaar ledenwinst geboekt. De vooruitgang van de VVHN was zelfs fors te noemen. Per 1 januari waren er 816 leden tegen 782 begin 2006. De vereniging noteerde 67 nieuwe leden, terwijl er 33 vertrokken. Volgens beleidsmedewerker Fred de Jong van de VVHN is de toename ook te danken aan de groeiende professionaliteit bij het intermediair. “Het lidmaatschap van een intermediaire organisatie is daar een onderdeel van.” De NVGA kwam uit op 189 leden tegen 180 in 2006, het saldo van 14 nieuwe leden en 5 opzeggingen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.