nieuws

Vroom start managementbureau

Archief

Na gedurende ruim 25 jaar diverse leidinggevende functies in het verzekeringsbedrijf te hebben vervuld, laatstelijk als hoofd Volmachten van Sun Alliance, heeft mr. R.A. Vroom (50) een eigen bedrijf gesticht.

Vroom Insurance Management Services biedt diensten aan op het terrein van project-, interim- en captive-management alsmede het adviseren van verzekerden. Het bureau zetelt aan de Van Wulfenlaan 16, 1251 CX Laren, tel. 035-538.15.55 (homepage op internet: www.worldonline.nl/~vroomims).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.