nieuws

VPO overweegt weer inschrijving

Archief

Het VerzekeringsPlatform Overheden (VPO) overweegt om volgend jaar een nieuwe aanbestedingsprocedure te starten om te komen tot een collectieve brandverzekering voor de aangesloten gemeenten, provincies en waterschappen. Dat meldt secretaris Henk Boender. Tot die tijd heeft het VPO de leden geadviseerd om voorlopig op individuele basis aanbestedingen te doen.

Medio dit jaar mislukte een eerste collectieve aanbesteding voor 88 aangesloten gemeenten, provincies en waterschappen onder, volgens het VPO, verdachte omstandigheden. Daarvan werd melding gemaakt bij de NMA, die de zaak inmiddels in onderzoek heeft.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.