nieuws

Vormen permanente educatie vastgesteld

Archief

Op basis van het advies van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft het ministerie van Financiën twee vormen van permanente educatie toegelaten: het afleggen van een PE-toets en het volgen van een PE-onderwijsprogramma

Het ministerie heeft het CDFD verzocht de PE-vormen ‘docentschappen en lidmaatschap examencommissie’ en ‘publicatie van artikelen’ nader te onderzoeken op controleerbaarheid door de AFM. Wat betreft de afbakening van de PE-periode (jaarlijks of niet) neemt het ministerie nog geen standpunt in.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.