nieuws

Voorzitterswisseling bij Haags Verzekeringscentrum

Archief

Op 21 november draagt Guido Aanstoot de voorzittershamer van het Haags Verzekeringscentrum (HVC) over aan Pieter den Dulk.

Guido Aanstoot is jaren bestuurslid geweest van HVC, waarvan de laatste drie jaar als voorzitter. Pieter den Dulk (58) is bereid gevonden de voorzitterstaak op zich te nemen.
Den Dulk is directeur van Eijgendaal & van Romondt, verder is hij onder meer voorzitter van VNO-NCW Den Haag, lid dagelijks bestuur kamer van Koophandel Haaglanden en was hij gemeenteraadslid van de gemeente Den Haag in de periode 1986-1997.
Ina Magré is voorgedragen als lid van het HVC-bestuur. De afgelopen twee jaar was zij actief als senior accountmanager volmachten bij DAS Rechtsbijstand. Sinds 1 november vervult zij daar de functie van teamleider. Arie den Dulk, op dit moment waarnemend secretaris, zal deze functie definitief gaan invullen. Hij startte zijn loopbaan achttien jaar geleden bij Van Hal, makelaars in Assurantiën. Nu is hij directeur bij Van Hal Aanstoot, makelaars in Assurantiën, en Van Hal Aanstoot Assuradeuren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.