nieuws

Voormalige ABZ-medewerkers starten eigen bedrijf

Archief

Reinier Visser, Jan Rijndert Visser en Albert Trox, alle drie werkzaam geweest bij ABZ Nederland, hebben het bedrijf MarketWork opgericht.

MarketWork is een (e-)marketing- en business-consultancybedrijf gevestigd in Zeist. Het bedrijf staat financiële dienstverleners terzijde in de realisatie van hun marketing- en e-businessactiviteiten.
Concrete voorbeelden van dienstverlening zijn onder meer het analyseren en doorlichten van lopende commerciële trajecten inclusief de organisatie hiervan; opstellen van marketing- en communicatieplannen en het uitvoeren daarvan; formuleren van een strategie voor website-management en het implementeren daarvan; het coördineren en uitvoeren van marktonderzoek.
Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever worden de werkzaamheden uitgevoerd op projectbasis of ad interim op diverse niveaus binnen organisaties.
De initiatiefnemers zijn behalve bij ABZ ook werkzaam geweest bij ABN Amro, ITDS, Assurantiebeurs en Royal Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.