nieuws

Voorlichtingsronde WFD 6 oktober van start

Archief

Het Verbond van Verzekeraars, NVA en NBVA houden in oktober verspreid door het land zes voorlichtingsbijeenkomsten voor het intermediair over de gevolgen van de nieuwe Wet Financiële Dienstverlening (WFD).

“Verbond van Verzekeraars, NBVA en NVA vinden het van groot belang dat het totale verzekeringsintermediair tijdig en goed is geïnformeerd over de inhoud en gevolgen van deze nieuwe wet”, aldus de organiserende partijen. De eerste bijeenkomst is op 6 oktober in Dordrecht. De aanvang is steeds om 19.30 uur. De deelnamekosten bedragen e 30 (gratis voor NVA- en NBVA-leden). Aanmelden kan via www.wfdronde.deno.nl of fax: 033-258.03.40.
Een overzicht van de data en locaties:
– 6 oktober, Mercure Hotel, Dordrecht;- 8 oktober, Van der Valk, Assen;- 14 oktober, Koningshof, Veldhoven;- 20 oktober, De Bron, Dalfsen;- 22 oktober, Graaf Wichman, Huizen;- 27 oktober, Jaarbeurs, Utrecht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.