nieuws

Voorlichtingsdag WFD

Archief

Op 11 oktober organiseert de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), het Contactorgaan Hypotheken Financiers (CHF) en de Vereniging voor Financieringsondernemingen Nederland (VFN) in samenwerking met Nibe-SVV een voorlichtingsdag over de Wet Financiële Dienstverlening in Hotel van Oranje (Noordwijk).

Sprekers zijn onder meer Bernard ter Haar (Financiën) en Theodor Kockelkoren (AFM). Daarna wordt gestart met een aantal workshops, waarbij de belangrijkste aspecten rond de WFD en het BFD aan bod komen. Onderwerpen waaruit drie gekozen kunnen worden zijn: adviesregels, kredietverstrekkingsregels, informatieverstrekkingsregels, deskundigheidsregels, relatie tot intermediairs, gevolgen voor de financieringsondernemingen en naleving WFD. Kosten voor deelname bedragen € 150.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.