nieuws

Voorjaarsactie van CDK Bank

Archief

De CDK Bank (Fortis) is een voorjaarsactie ‘Vermogensopbouw’ gestart richting particulieren en intermediair.

De actie behelst extra ondersteuning – mailpakketten, brieven en advertenties – aan het intermediair voor de produkten Klasse Spaarrekening, 5- en 10-jarige deposito’s en Groeivermogen. Bij het openen van rekeningen in de periode 20 mei tot 1 juli kan het intermediair (deel-)staatsloten verdienen. Dit geldt ook voor de Beleggersgiro.
Voor een nieuwe Klasse Spaarrekening krijgt de cliënt – onder bepaalde voorwaarden – ook 1/5de staatslot van de CDK Bank. Andere actie-onderdelen zijn een verhoging van de rentepercentages van deposito’s met 0,25% en 0,5% en de afschaffing van de saldoklassen van de Klasse Spaarrekening. Deze laatste wijziging is structureel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.