nieuws

Voogd & Voogd: webmodule met 50% korting

Archief

Om de aangesloten tussenpersonen te helpen hun website te ontwikkelen tot winstgevend verkoopkanaal, biedt Voogd & Voogd haar auto-webmodule zes maanden gratis aan. Tussenpersonen die deze module voor de duur van tenminste één jaar op hun site plaatsen, betalen aan licentie € 200 in plaats van € 400.  Met deze module, die binnen 24 uur gratis wordt ingebouwd in de site van de tussenpersoon, kunnen premies worden vergeleken, offertes aangevraagd en verzekeringen gesloten. 

Voogd & Voogd onderzocht kort geleden het effect van webmodules op de omzetgroei van de 700 bij haar aangesloten tussenpersonen. Daaruit bleek, dat tussenpersonen die webmodules op hun site hadden geïnstalleerd een spectaculaire omzetgroei doormaakten: gemiddeld 27%. “Veel tussenpersonen gebruiken hun website vooral als elektronisch uithangbord. Wij willen hen er van overtuigen websites – naast persoonlijke verkoop en advisering – een effectief verkoopkanaal kunnen zijn voor met name simple-risksproducten”, aldus Voogd & Voogd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.