nieuws

Voogd & Voogd: voorwaardensite voor intermediair en consument

Archief

Klanten die via het intermediair verzekeringen hebben gesloten bij volmachtbedrijf Voogd & Voogd kunnen vanaf 2 december alle polisvoorwaarden via internet raadplegen.

Het bijzondere bij deze raadpleging is, dat de site automatisch wordt opgemaakt met de gegevens van hun tussenpersoon. Visueel lijkt de verzekeringnemer dus op bezoek bij de eigen assurantieadviseur. Consumenten die bij een van de ruim vierhonderd met Voogd & Voogd samenwerkende tussenpersonen een verzekering sluit, kan ervoor kiezen om geen papieren polisvoorwaarden te ontvangen, maar die in te zien via www.polisvoorwaarden.info. Daar zijn nu van bijna achthonderd polissen de voorwaarden te raadplegen.
Verder biedt Voogd & Voogd het intermediair de mogelijkheid om gratis via www.voogd.com de voorwaarden van achttien maatschappijen in te zien. Met deze dienstverlening voegt het volmachtbedrijf zich in het gezelschap van IFC en ABZ.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.