nieuws

Voogd & Voogd verzorgt administratie FirstEuropa

Archief

Voogd & Voogd Diensten verzorgt de administratie van de Ierse tussenpersoon FirstEuropa, die het vaste land wil veroveren.

Bas de Voogd, directeur van Voogd & Voogd, beschouwt de Ierse tussenpersoon als “ieder ander tussenpersoon, met dien verstande dat deze tussenpersoon alleen via internet werkt”.
“Zij maken gebruik van onze backoffice en Klik & Sluit-software en hebben daarmee de volmachten van zeventien verzekeraars in handen”, aldus De Voogd.
“Deze tussenpersoon streeft er naar een marktplaats te zijn. Zij hebben illustere oprichters met diepe zakken. E-marketing gaat bij hen een belangrijke rol spelen.”
Adviseur van FirstEuropa in Nederland is makelaar/taxateur van assurantieportefeuilles Cisco Barão. “Volgende week doen we tijdens een internationale presentatie alle facetten van deze nieuwe speler uit de doeken”, aldus Barão.
Via de website www.firsteuropa.nl zijn al polissen te sluiten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.