nieuws

Voogd & Voogd krijgt Bovemij-volmacht

Archief

Voogd & Voogd heeft een volmacht verkregen van Bovemij

Gezien het productassortiment van de Bovag-dochter sluit deze volmacht aan bij het streven van Voogd & Voogd zich meer te focussen op automotive-producten. “We verwachten met deze volmacht ons productassortiment sterk te kunnen uitbreiden.” In hetzelfde licht moet de ontwikkeling van twee nieuwe inzittendenverzekeringen onder eigen label worden gezien. Bij alle autoverzekeringen kan nu een AutoOngevallenInzittendenPolis of een AutoSchadeInzittendenPolis worden gesloten, waaraan 30% provisie is gekoppeld. Voogd & Voogd zegt hiermee het versnipperde aanbod van ongevallen- en schadeverzekeringen te willen terugbrengen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.