nieuws

Voogd & Voogd komt met BestelautoVoordeelPolis

Archief

Voogd & Voogd introduceert de BestelautoVoordeelPolis: een bestelautoverzekering voor het MKB.

De BestelautoVoordeelPolis is een nieuw huismerk van Voogd & Voogd. De ontwikkeling ervan vloeit voort uit het succes van de eerder geïntroduceerde AutoVoordeelPolis. Bij beide producten is de inschaling afhankelijk van het aantal jaren dat de regelmatige bestuurder zijn of haar rijbewijs heeft. Ook het aantal schuldschaden is van belang voor de premiestelling. Van de AutoVoordeelPolis zijn er reeds enkele tienduizenden afgesloten.
Voogd & Voogd beschouwt de BestelautoVoordeelPolis als een goede tool voor tussenpersonen om in het MKB actief te zijn. Het product is beschikbaar in het premievergelijkings- en acceptatieprogramma Klik & Sluit.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.