nieuws

Voogd & Voogd geeft inzicht in schadedossiers

Archief

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd geeft de 700 aangesloten tussenpersonen vanaf vandaag online inzicht in lopende schadedossiers. Er kunnen onder meer binnengekomen en verzonden brieven, e-mails, nota’s, schadeformulieren en expertiserapporten worden geraadpleegd. 

De service is 24 uur per dag toegankelijk. Documenten worden gesorteerd op datum. Per document kan worden gezien wanneer het is ontvangen en of het al behandeld is. “De tussenpersoon hoeft nu geen eigen schadedossier meer aan te houden”, aldus Voogd & Voogd.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.