nieuws

Volmacht voor BAE-groep

Archief

London Verzekeringen heeft de bijna dertig jaar durende relatie met André Bastiaans, directeur van de BAE Groep (foto midden), uitgebreid met een volmacht aan zijn bedrijf Eindhovense Assuradeuren Groep (EAG)

Bastiaans was een van de eerste tussenpersonen die destijds de pakketpolis ging verkopen van Risikokeer, één van de rechtsvoorgangers van London. Naast Bastiaans zitten Bert van de Ploeg, hoofd volmachten (rechts) en Ruud Spruit, hoofd accountmanagement van London Verzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.