nieuws

Volmacht Reaal Friesland Bank

Archief

Reaal heeft een volmacht afgegeven aan Friesland Bank Assuradeuren.

De contacten tussen beide heeft Reaal overgehouden aan de overname van de Zurich-portefeuille. Enkele maanden geleden is besloten een volmachtrelatie aan te gaan; het contract is begin deze maand ondertekend. Het volmachtbedrijf van Friesland Bank Assurantiën telt veertien medewerkers en haalt op jaarbasis zo’n e 18 mln premie uit 80.000 polissen. De verhouding particulier en midden- en kleinbedrijf is 50/50.
Eerder gaf Reaal een volmacht af aan Drenthe-Overijssel Assuradeuren (DOA), de volmachttak van NVA-lid De Witte Assurantiën. Het intermediairbedrijf in Hoogeveen, eigendom van Hotze de Witte, telt bijna vijftig medewerkers (voltijdbanen). De premieomzet van het volmachtbedrijf is bijna e 8 mln.
Reaal geeft DOA een volmacht: van links naar rechts Hotze de Witte (DOA), Hans Wilkes (Reaal), Anton Kip (DOA) en Hans Korving (Reaal).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.