nieuws

Volmacht NN aan Verzekerings Combinatie Nederland

Archief

Nationale-Nederlanden heeft een volmacht verleend aan de Verzekerings Combinatie Nederland (VCN) in Nuenen, een back-officeorganisatie voor het intermediair. VCN is onderdeel van NBVA-lid Veldsink Assurantiën (70 medewerkers) en heeft zes vestigingen in ons land. De volmacht aan VCN (25 medewerkers), die lid is van de NVGA, heeft betrekking op schadeverzekeringen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. De ondertekening van de volmachtovereenkomst had plaats tijdens de VCN Intermediairdag begin deze week door mr Rob Veldhoen, directeur Volmachten van NN, en mevrouw Bell-Veldsink, directielid van VCN. De volmacht van NN is de twaalfde voor schadeverzekeringen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.