nieuws

Volmacht Monuta voor Driessen

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta heeft een volmacht verleend aan Driessen Assuradeuren in Maasbree.

Het volmachtbedrijf is actief voor een viertal kantoren: Maasbreed Advies in Maasbree (25 medewerkers), Evers in Vleuten (15 medewerkers), De Vries in Apeldoorn (9 medewerkers) en Raadschelders & Partners in Nieuw-Vennep (3 medewerkers). Driessen Assuradeuren is volledig eigendom van het Algemeen Assurantiekantoor Eijkenhorst (AAE), een gezamenlijke onderneming van Joep van den Eijkel en Rik Savelsbergh. AAE heeft belangen in de vier andere kantoren.
Driessen Assuradeuren wil niet alleen volmachtproducties verwerken, maar ook de volledige administratie van assurantiekantoren overnemen. “Maar we willen geen DAK zijn”, benadrukt directeur Toine van de Wiel. “Een kantoor komt 100% op onze (Anva-)administratie.” Driessen heeft volmachten van Delta Lloyd, Hooge Huys, Levob, London, Elvia, Arag en LAR. “We willen uiteindelijk met tien volmachten en vijftien provinciale verzekeraars gaan werken”, aldus Van de Wiel.
De keuze voor Monuta verklaart hij als volgt: “Vanuit de kantoren was er een wens voor een uitvaartvolmacht; gezien het volume moet je er daarvan niet meer dan één willen. Op basis van historie en ervaring is de keuze op Monuta gevallen.” Monuta had al zes volmachten uitstaan: bij Voogd & Voogd (Sommelsdijk), Clamber (IJsselstein), Federatie Advies Bedrijven (Gemert), Teunisse & Schoones (Sint-Oedenrode), Schoeman (Veenendaal) en Orion Direct (Etten-Leur).
De contractondertekening: Jolanda Theunissen (feitelijk leider Driessen), Cors Hage (algemeen directeur Monuta) en Toine van de Wiel (directeur Driessen).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.