nieuws

Volmacht Fortis ASR voor HVM&S

Archief

Fortis ASR heeft voor het eerst na de fusie van Amev, Stad Rotterdam en Woudsend een volmacht verleend. De eer viel te beurt aan Hoorn, De Vos, Metselaar & Sturop, een kantoor met vestigingen in Zaandam en Castricum.

HVM&S heeft al een lange relatie met Fortis ASR-rechtsvoorgangers Interlloyd en Koning & Boeke. Daar komen nu schadeverzekeringen in volmacht bij. Het intermediairbedrijf had al volmachten van Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden en Noordhollandsche van 1816. Fortis ASR heeft in totaal zo’n 170 volmachten uitstaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.