nieuws

Volgsysteem DIN

Archief

DIN HypotheekDesk heeft Track & Trace geïntroduceerd, waarmee de deelnemers online de status van ingediende hypotheekaanvragen kunnen inzien. Track & Trace biedt daarnaast managementinformatie over gepasseerde en afgelegde zaken, gepasseerd volume en acceptatiegraad. Ook is er zicht op openstaande kosten, provisie- en bonusbedragen.

D&O stuurt cd
Bureau D&O heeft aan 5.000 tussenpersonen een gratis cd gestuurd met informatie over en voorbeelden van webmodules voor op de eigen site. De cd telt modules van veertien bedrijven.
Nieuwe tarieven Hypotrust
Hypotrust heeft het aantal rentevaste periodes uitgebreid met een 25- en een 30-jaarstarief, vanaf respectievelijk 4,5% en 4,6%. De uitbreiding geldt voor de SpaarToekomstHypotheek, de Beleggershypotheek en de SouplesseHypotheek. Bandbreedteproduct RenteRiant is vervallen; alternatief is de VariLimietRente.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.