nieuws

VNAB: verzekerden gebaat bij ‘volg de leader’

Archief

De Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) gaat Eurocommissaris Neelie Kroes (Mededingingsbeleid) ervan overtuigen dat de belangen van verzekerden het beste zijn gediend als in de coassurantie het marktgebruik van ‘volg de leader’ in stand blijft

 “Wij zullen dan wel moeten aantonen dat de efficiencyvoordelen van deze werkwijze aan verzekerden ten goede komen en dat zou wel eens een lastige opgave kunnen blijken te zijn”, aldus VNAB-voorzitter Rolf van der Wal tijdens het jaarlijkse marktdiner van zijn organisatie. René Mandos, directeur van Aon Risico Management, kreeg bij die gelegenheid de VNAB Award 2007.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.