nieuws

Virtueel vriendenboek voor Van Voorst Vader

Archief

Iedereen die een band heeft met de scheidende NBVA-voorzitter Alexander van Voorst Vader kan een ontboezeming kwijt op de speciale internetpagina die als Liber Amicorum (‘vriendenboek’) in het leven is geroepen.

Het initiatief voor dit virtuele boek is genomen door William Diebels en Ben Kanters van DenK Internetservices. Het Liber Amicorum is te bereiken op www.denk.biz/alexander. Op 9 januari, tijdens de afscheidsreceptie op de NBVA Nieuwjaarsbijeenkomst, zal DenK de berichten die tot dan toe op de site zijn geplaatst aan Van Voorst Vader aanbieden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.