nieuws

VIP-studiedag over transport van bederfelijke goederen druk bezocht

Archief

Ruim tweehonderd belangstellenden hebben zich in het Congrescentrum Leeuwenhorst te Noordwijkerhout laten voorlichten over de problemen die zich voordoen bij vervoer en opslag van bederfelijke goederen

De themadag, georganiseerd door het Verzekeraars Instituut voor Preventie in samenwerking met de afdeling transport van het Verbond van Verzekeraars, voorzag in een bonte rij van sprekers uit de transportwereld. Vanzelfsprekend was UAP-NieuwRotterdam ook aanwezig; in de persoon van J.W. Gispen, hoofd acceptatie van de afdeling Transport, divisie bedrijven (foto).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.