nieuws

VinPlan kent gratis versie van Letselschadecalculator

Archief

Softwareontwikkelaar VinPlan heeft een gratis te gebruiken versie van zijn Letselschadecalculator op internet gezet.

Bij het benutten van deze internetversie – kapitalisatie geschiedt conform het Handboek Personenschade – kan de gebruiker berekeningen opslaan en deze naderhand openen en muteren. Men kan rapporten opslaan en/of printen.
De internetversie van de Letselschadecalculator omvat ook de mogelijkheid van een ‘fiscale claim’-berekening. Verder is ieder gewenst rendements- en/of inflatiepercentage beschikbaar. De meest recente sterftetafels blijven via updates beschikbaar en dat geldt ook voor module voor het bepalen van wettelijke rentes. Er wordt automatisch een schadestaat gemaakt. Het gebruik van de internetversie is gratis, maar men dient zich wel als gebruiker te registreren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.