nieuws

Vijftig hypotheekkeur- merken in Zuid-Holland

Archief

Gisteren zijn in de provincie Zuid-Holland de eerste keurmerken voor hypotheekbemiddeling uitgereikt.

In Den Haag kregen ongeveer vijftig bemiddelaars het Keurmerk Hypotheek Bemiddeling uitgereikt, uit handen van Tweede Kamerlid Tineke Witteveen-Hevinga (PvdA). In totaal hebben tachtig bemiddelaars zich voor het keurmerk aangemeld.
Eerder is het ‘vestiging gebonden’ keurmerk uitgereikt aan 82 bemiddelingsbedrijven in de provincies Utrecht, Flevoland en Noord-Holland. De Stichting Keurmerk Hypotheek Bemiddeling (SKHB) hoopt nog deze zomer in alle provincies het keurmerk te hebben uitgereikt.
Inmiddels heeft de stichting een Internet-site (www.skhb.nl) geopend. Daar is onder meer via een zoeksysteem te achterhalen welke hypotheekbemiddelaar in een bepaalde regio in bezit is van het keurmerk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.