nieuws

Vijftienhonderd mensen kozen een Vegapolis

Archief

In de loop van dit jaar hebben 1

500 mensen bij Agis een Vegapolis gesloten. De speciale zorgverzekering werd eind vorig jaar geïntroduceerd in samenwerking met de Stichting Preventiepolis. De Vegapolis bestaat uit de basisverzekering en één aanvullende verzekering, waarin extra vergoedingen zijn opgenomen voor vegetariërs en zogeheten vleesverlaters. “Doordat al 1.500 mensen kozen voor de Vegapolis, hebben we voor 2008 het pakket aan extra vergoedingen kunnen uitbreiden”, zegt Agis. Zo krijgen de polishouders onder meer 10% korting op fitness en op eten in vegetarische restaurants die meedoen aan de kortingsregeling.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.