nieuws

Vijfde WIA-product Fortis

Archief

Fortis ASR introduceert een nieuwe productoplossing voor de WIA: de collectieve WIA-Aanvullingsverzekering Uitgebreid.

De WIA-Aanvullingsverzekering Uitgebreid is een collectieve verzekering. Deze keert – ongeacht het soort WIA-uitkering en het al dan niet kunnen benutten van de restverdiencapaciteit – een vast percentage van het inkomen uit bij arbeidsongeschiktheid.
Bij arbeidsongeschiktheid van 35% tot 55% wordt 50% van het verzekerde bedrag uitgekeerd. Bij 55% of meer arbeidsongeschiktheid is dit percentage 100%. De hoogte van het verzekerde bedrag is naar keuze 10%, 15% of 20% van het salaris van de werknemer.
Fortis introduceerde al eerder de vier WIA-producten: de WGA-verzekering Eigen Risico, de WGA-Gat verzekering, de WIA-Bodemverzekering en de WIA-Excedent verzekering. Alle producten worden ook onder label van De Amersfoortse aangeboden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.