nieuws

Vijf nieuwe volmachten Aegon

Archief

Aegon heeft vijf nieuwe volmachten verleend. Contracten zijn getekend met de kantoren van Census in Sneek, Salix in Enschede, MidStaete in Zeist, Noordborgh in Heerhugowaard en VanKlaverenStigther in Spijkenisse.

Op de foto van links naar rechts: Richard Cator (Aegon; volmachtmanager West), Mirjam Weegink (Salix), Sitske Mauritsz (Aegon; MT-lid Schade), Harry van der Zwan (Aegon; MT-lid Intermediair), Age Walthuis (Aegon; salesmanager NoordOost), Jan Hollaar (Aegon; salesmanager West), Bert Hoogeboom (Noordborgh), Huug den Dru (Noordborgh), Dolf Burger (Aegon; volmachtbeheerder), Ursula Kloosterman (Census), Bouke de Jong (Census), Roeland Westerbeek (MidStaete), Robin Zwaneveld (Aegon; volmachtmanager NoordOost), Lex de Bruin (MidStaete) en Hans Gerritsen (Aegon; MT-voorzitter Schade).
De ondertekening met van de overeenkomst met VanKlaverenStigther heeft tijdens een aparte sessie plaatsgevonden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.