nieuws

Vier genomineerden voor ‘hypotheek van het jaar’

Archief

Dit jaar zijn er vier genomineerden voor de IIR-verkiezing van hypotheekproduct van het jaar.

De jury van deze verkiezing neemt alle hypotheekproducten onder de loep die vanaf afgelopen jaar tot nu toe geïntroduceerd zijn en nomineert die producten die het meest innovatief zijn. De volgende vier organisaties zijn genomineerd: SNS Budget Hypotheek, Van Lanschot Rentemanagement Hypotheek, Allianz Design Protection Hypotheek en AXA Frank en Vrij hypotheek.
De genomineerden krijgen de gelegenheid om tijdens het zestiende Hypotheken Event op 14 februari hun product te presenteren. De jury legt de vier finalisten het vuur aan de schenen om volledige helderheid te krijgen over eventuele ‘addertjes onder het gras’. De deelnemers in de zaal beslissen vervolgens wie de uiteindelijke winnaar wordt. Tijdens het avondprogramma zal de winnaar dan bekend worden gemaakt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.