nieuws

Vienalis start met FinidesGroep

Archief

De drie eigenaren van Vienalis, gespecialiseerd in de verkoop van uitvaartpolissen, hebben de FinidesGroep opgericht.

“Het is een samenwerkingsformule voor tussenpersonen die willen profiteren van collectieve afspraken onder één merknaam en tegelijkertijd hun zelfstandigheid willen behouden”, zegt één van de oprichters Jeffrey Leichel. De kantoren van de drie eigenaren Anton Eizema, Jeffrey Leichel en Preshaan Gangapersadsing zijn de eerste deelnemers en gaan nu dus onder één naam verder.
Finides is een samenvoeging van de woorden fides (Latijn: vertrouwen) en financiën en betekent dus ‘Vertrouwen in financiën’. “De communicatie is eenvoudiger en onze gezamenlijke omzet is voldoende om goede basisafspraken te kunnen maken met diverse partijen. Voor 2008 verwachten wij een totale provisieomzet van _ 1,5 mln van die kantoren”, aldus Leichel.
Finides rekent op tien aangesloten kantoren aan het einde van dit jaar. De deelnamekosten bedragen minder dan _ 100 per maand. Vanaf mei van dit jaar kunnen andere kantoren instappen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.