nieuws

Via Cockpit zakelijke schadeproducten sluiten

Archief

Vanaf aanstaande maandag kan het intermediair via het extranet Amev Cockpit zakelijke schadeverzekeringen aanvragen en sluiten. Om het intermediair op deze nieuwe mogelijkheid te attenderen werd een ‘pijlsnelle’ mailing verstuurd. Ongeveer 2.500 relaties ontvingen deze week een houten pijl in een koker, met daaromheen gewikkeld een brief waarin de mogelijkheid aangekondigd wordt.

Via het extranet kunnen premieberekeningen en offertes gemaakt worden en aanvragen worden ingestuurd. Direct online sluiten is eveneens mogelijk. Binnen acht dagen wordt de aanvraag verwerkt. Volgens Amev is deze termijn voor de zakelijke markt alleszins redelijk. “We gaan er eerst ervaring mee opdoen en wellicht wordt deze termijn in de toekomst aangepast.” Mutaties op deze zakelijke schadeproducten staat ook op het programma, maar Amev kan nog niet aangeven wanneer deze mogelijkheid gerealiseerd wordt.
De eerste honderd aanvragers die digitaal een zakelijke aanvraag insturen via het extranet ontvangen een bos rozen. De tien intermediairs met de meeste aanvragen in de komende drie maanden ontvangen een gepersonaliseerd digitaal dartbord voor op kantoor.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.