nieuws

VGZ lanceert programma tegen overgewicht

Archief

Zorgverzekeraar VGZ geeft korting op het bewegingsprogramma Natuurlijk Afvallen van het Nationaal Gezondheidsplan dat morgen (8 januari) start.  Het Nationaal Gezondheidsplan is een initiatief van het Collectief Preventie Gezondheid (een organisatie van 230 sportcentra).  Ruim 2,1 miljoen VGZ-verzekerden en 1,2 miljoen bezoekers van sportcentra worden uitgenodigd voor deelname aan het preventieprogramma. Elke deelnemer krijgt een eigen leefstijl-website (zie http://www.natuurlijk-afvallen.nl). Dit gaat samen met een e-learning programma van dertien weken over gezondheid, voeding en motivatie.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.