nieuws

VGZ geeft premie op lachen

Archief

Zorgverzekeraar VGZ blijft de aandacht trekken met bijzondere acties. Na de aankondiging speciale dieetmargarine gedeeltelijk te gaan vergoeden, gaat VGZ nu ons lachen sponsoren. Op de nieuwe website lachenisgezond.nl worden bezoekers verleid om een lachmail te versturen naar vrienden en kennissen. Voor elke verzending doneert VGZ tien eurocent aan de CliniClowns.

Alvorens tot het versturen van een eigen of uitgekozen lach over te gaan, worden bezoekers van de site uitgenodigd voor een ‘Fitness voor je lachspieren’ onder leiding van lachgoeroe Floris van der Kaack. Volgens VGZ draagt lachen aantoonbaar bij aan de gezondheid.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.