nieuws

VGZ brengt ReisKontinu Verzekering onder bij Elvia

Archief

Met ingang van 1 augustus brengt zorgverzekeraar VGZ haar ReisKontinu Verzekering onder bij Elvia. De 35.000 polissen tellende portefeuille was voorheen in handen van Amev. Als gevolg van de fusie tussen VGZ en IZA kan de overheveling worden beschouwd als een logische stap, verduidelijkt VGZ-woordvoerder Bert Rensen: “IZA voerde reeds een doorlopende reisverzekering in samenwerking met Elvia. Beide producten zijn met elkaar vergeleken en de Elvia-polis was aantrekkelijker, niet alleen qua keuzemogelijkheden, maar ook qua dekking en premiestelling. Daarom is nu besloten tot overheveling van de ReisKontinu-polissen naar Elvia.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.