nieuws

VGA op zoek naar CAR-risicodragers Noord-Zuidlijn

Archief

VGA, de verzekeraar van de gemeente Amsterdam, overlegt met AON over risicodragers voor de CAR-verzekering van de Noord-Zuidlijn.

De bouw van de Noord-Zuidlijn, waarover in oktober een officieel besluit valt, is een enorm project dat een jaar of tien in beslag zal nemen. Maggie Smulders, directeur van VGA, Verzekeringsbedrijf Groot Amsterdam, zegt dat met de CAR-verzekering een bedrag van circa e 1 mld gemoeid zal zijn.
VGA is risicodrager voor onder meer de aansprakelijkheid van de gemeente en voor het wagenpark van de gemeente. Voorts wordt in volmacht bemiddeld voor onder meer autoverzekeringen (London Verzekeringen) en reis- en ongevallenpolissen (assuradeur Hienfeld). Alle schades, dus ook die voor de volmachten, worden centraal bij VGA behandeld. De producten staan vermeld op www.vga.amsterdam.nl, een website waarop de ambtenaren online verzekeringen kunnen sluiten. .

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.