nieuws

Verzuimproducten De Goudse online aan te vragen

Archief

De Goudse heeft een aantal geselecteerde relaties in staat gesteld om voor verzuimproducten online offertes te maken en aanvragen in te dienen. Het gaat daarbij om eenvoudige offertes en polissen met als doel deze digitale snelweg uiteindelijk voor alle varianten open te stellen. 

Om de voordelen van deze manier van werken te onderstrepen, keert de verzekeraar voor elke verzuimpolis die dit jaar digitaal wordt gesloten € 100 aan extra provisie uit. Eerder dit jaar stelde De Goudse de digitale programmatuur GO! (Goudse Open) al beschikbaar voor particuliere schadeverzekeringen. De uitbreiding met verzuimverzekeringen is volgens de verzekeraar “een belangrijke stap vooruit”.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.