nieuws

Verzekeruzelf.nl claimt goedkoopste autopolis

Archief

Internetsite Verzekeruzelf

nl claimt de goedkoopste autoverzekering van ons land te verkopen. “Wij hebben de premies voor autoverzekeringen bij verschillende verzekeraars vergeleken met onze eigen premies. Conclusie is dat wij in alle onderzochte situaties voordeliger zijn.”  Voor de premievergelijkingen is uitgegaan van drie veel voorkomende situaties. Vergeleken zijn de premies van Univé, Centraal Beheer, Polis Direct en Independer. Verzekeruzelf.nl zou op maandbasis zo’n € 8 goedkoper zijn. Verzekeruzelf.nl is een initiatief van volmachtbedrijf Intrasurance, dat de polissen onderbrengt bij Avéro Achmea en London. De lage premies zijn volgens het bedrijf mogelijk doordat de processen voor 90% geautomatiseerd verlopen. Facturen en polissen worden via e-mail verstuurd; voor een papieren polis wordt een vergoeding gevraagd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.