nieuws

Verzekeringssite boekt flinke winst

Archief

De Verzekeringssite, een vergelijkingssite voor financiële producten, heeft over het eerste half jaar een brutowinst geboekt van e 105.000.

Volgens oprichter Erik Hordijk is de Verzekeringssite daarmee de eerste professionele vergelijkingssite die winstgevend is. Uit concurrentieoverwegingen wil Hordijk geen concrete omzetcijfers geven. Meer dan dat het omzetstijging van circa 439% ten opzichte van het eerste half jaar van vorig jaar betreft, zegt hij niet.
De omzet zou vooral gestegen zijn door de toename van het aantal bezoekers tot gemiddeld meer dan tweeduizend per dag. De Verzekeringssite genereert inkomsten door geld te vragen voor de leads die het doorstuurt aan tussenpersonen en direct-writers. Volgens Hordijk zijn dat er duizenden per maand. Er staan ongeveer 150 tussenpersonen ingeschreven in het bestand van de Verzekeringssite.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.